Juniorgolf  2014

Velkommen til Dronninglund Golfklubs junior afdeling

Uanset om du er nybegynder eller erfaren golfspiller tilbyder vi en række træningsmuligheder tilpasset netop dit behov. Vores pro Morten Kiil sørger for, at du få den rette træning og er du frisk på at gøre en indsats selv, vil du hurtigt forbedre dit spil.
De fleste fredage i sæsonen tilbyder vi fredagsgolf. Den store bane er reserveret til juniorspillere, så du og dine kammarater kan få trænet i match. Udvalgte dage hygger vi os med forskellige aktiviteter.
Vi deltager med flere hold i DGU's turneringer og har du lyst, kan du også være med.
I Dronninglund Golfklub har vi vores egne juniorklub lokaler . Her har du mulighed for at være sammen med andre juniorer, når I har brug for en pause fra golfspillet. I juniorklubben kan I spille Nintendo, læse blade, spise jeres medbragte mad eller bare være sammen.

Vi glæder os til at være sammen med dig.

Har du lyst til at prøve at spille golf, er du velkommen til at deltage i begyndertræning 3 gange gratis. For at deltage skal du først kontakte klubben og aftale hvornår du kan begynde.

Ultimate Web